Selecteer een pagina

Cadeau artikelen

Een bijzondere plek waar u wordt bediend door mensen met een beperking.

LUNCHROOM • HIGH TEA & KINDER HIGH TEA • THEMA AVONDEN

Tante Tee is meer dan een lunchroom. Er wordt ook een leuke collectie aan cadeau artikelen verkocht, een feestje om te geven!

We streven er naar dat zoveel mogelijk producten vervaardigd zijn door mensen met een beperking. Zo verkopen we een steeds wisselend assortiment van de Snuiter (stichting Odion). Deze collectie’s bestaan o.a. uit: houten (kinder) producten, keramiek, porselein, kaarsen, papier mache, textiel, zeep, papier en veel meer. Producten die met liefde en aandacht gemaakt zijn en unieke kado’s zijn.

Daarnaast zijn wij een verkooppunt van Waxmelts, heerlijke geurblokjes voor op de oliebrander, gemaakt van ecologische sojawas. Voor elk humeur een andere geur!

Andere producten welke Tante Tee verkoopt hebben vaak het Fair Trade keurmerk of zijn op een andere manier maatschappelijk betrokken. Tante Tee heeft altijd een leuk assortiment aan kinderspeelgoed en cadeaus, zoals houten speelgoed en spellen, originele speeldoosjes, feest en kraamcadeautjes.

Ook kunt u sommige producten van de kaart, zoals Mr. Jones thee, Fair Trade koffiebonen en (biologische) sappen van Schulp kopen om mee naar huis te nemen. Maar ook appeltaart mix van Granny’s, Fair Trade chocolade, dressings, jam en meer.

We hebben diverse cadeau pakketjes, voor zowel mannen als vrouwen, maar kunnen op verzoek ook altijd iets samen stellen.

Het assortiment wordt regelmatig veranderd. Tijdens de verschillende feestdagen en seizoenen past Tante Tee haar collectie ook aan.

Onze speciale medewerkers zorgen voor een ontspannen omgeving om rustig rond te kijken.

Stap gerust eens binnen om te kijken wat Tante Tee meer te bieden heeft!