High Tea

Een bijzondere plek waar u wordt bediend door mensen met een beperking.

Tante Tee: Eerlijk & Heerlijk!

Een bijzondere plek waar mensen met een beperking u met enthousiasme bedienen.

Tante Tee is een ontmoetingsplaats. U kunt er originele handgemaakte cadeaus kopen en iets lekkers eten en drinken. Kom voor de rust en gemoedelijke sfeer die er heersen of kom gezellig kletsen. Zomers geniet u op het terras, in de herfst en winter kunt u binnen spelletjes spelen. U kunt bij Tante Tee ook terecht voor: vergaderingen, verjaardagsfeestjes, thema avonden, hapjes en catering.

Er is goed nagedacht over de keuzes op de menukaart. Er worden zoveel als mogelijk biologische, diervriendelijke en Fair Trade producten gebruikt en producten welke gemaakt zijn door mensen met een beperking.

Iedereen heeft zijn eigen wensen, daarom vindt u ook diverse glutenvrije opties op de kaart. Over elk gerecht op de kaart is nagedacht, zo komt het gebak uit eigen keuken, komt de geitenkaas van zorgboerderij de Klompenhoeve en zijn alle kazen zowel biologisch als vegetarisch (incl. het stremsel).

Om verspilling tegen te gaan en om het meest verse product te serveren, gaan onze medewerkers vaak ter plekke op pad om de ingrediënten van uw bestelling te halen. Hiervoor gaan ze langs bij de winkeliers om de hoek langs. Voor de medewerkers is dit direct een mooie klus waarbij ze nog meer mee kunnen doen in de maatschappij. Ze zijn zichtbaar in de buurt en vergroten hun zelfstandigheid.

Naast de lunchroom kunt u originele handgemaakte cadeau artikelen kopen. Veel van deze cadeaus zijn gemaakt door mensen met een beperking.

Cadeaubon

Leuk om te geven!

De cadeaubonnen zijn te verkrijgen in elk wenselijk bedrag en te besteden voor alle mogelijkheden die Tante Tee biedt, een heerlijke lunch, high tea of cadeau artikel.

LUNCHROOM • HIGH TEA & KINDER HIGH TEA • THEMA AVONDEN
GEOPEND VAN MAANDAG T/M VRIJDAG 10.00-16.00 UUR

Visie en missie:

Tante Tee en De Koekebakker zijn onderdeel van Odion. Odion zet professionele zorg in voor mensen met een beperking. Odion probeert ieders unieke dromen en uitdagingen te begrijpen en deze te verbinden aan mogelijkheden in de samenleving. De horeca is hier heel geschikt voor. Het contact met andere medewerkers, vrijwilligers, klanten en buur winkels is vaak heel betekenisvol en laat je meedoen in de buitenwereld. Door in de horeca te werken, vergroten mensen hun zelfvertrouwen en zelfstandigheid.