Selecteer een pagina

Welkom bij Tante Tee!

Tante Tee runt een gezellige lunchroom in hartje Krommenie. Een knusse plek waar jong en oud wordt verwent. Tante Tee nodigt je van harte uit voor een heerlijke lunch of een kop koffie met zelfgebakken taart!

onze menukaart

Elke week een andere taart

Tante Tee’s ouderwets lekkere appeltaart staat altijd op de kaart. Daarbij maakt Tante Tee altijd een tweede keus taart. Deze keuze wisselt naar gelang het seizoen of haar bui. Maar welke taart Tante Tee ook maakt; het is altijd verrukkelijk.

Kom gezellig langs

Een heerlijke lunch

Bij Tante Tee kun je in een huiselijke en ongedwongen sfeer genieten van een heerlijke lunch. Onze kaart is afwisselend en de gerechten worden met liefde gemaakt. Tante Tee maakt iedere week een heerlijk ‘broodje van de week’. Je vindt het broodje op onze Facebook- en Instagrampagina en het staat geschreven op het krijtbord in de lunchroom.

onze menukaart

High Tea

Gezellig genieten van een high tea? Tante Tee serveert een high tea voor volwassenen en kinderen.
De high tea voor kinderen is aangepast op wat zij veelal lekker vinden en op kunnen en bestaat uit meerdere gangen. Tante Tee verwent ze met onder andere diverse sandwiches, worsten broodjes, poffertjes, cupcakes en fruit) . De high tea voor kinderen in inclusief onbeperkt thee en limonade en één flesje Fristi of Chocomelk.

De high tea voor volwassenen bevat:

 

  • Scone met jam en clotted cream

  • Kopje huisgemaakte soep van het seizoen

  • Stukje hartige taart of hartige scone

  • Diverse sandwiches van biologisch brood

  • Diverse zoete lekkernijen

  • Onbeperkt biologische en Fair Trade koffie en thee

  • Glas verse sinaasappelsap

 

Een High-Tea kost bij ons € 22,50 pp.
Ook leuk voor een kinderfeestje! € 12,50 per kind.

reserveren

Taart op bestelling

Appeltaart, tiramisu taart, cheesecake, walnotentaart, red velvet en noem maar op. Tante Tee’s taarten zijn berucht in Krommenie en wijde omtrek. Klik op de knop hieronder om een heerlijke taart te bestellen.

bestellen

Catering en evenementen

Tante Tee ontvangt groepen op reservering en regelt de catering op locatie. Tante Tee regelt dit tot in de puntjes. Er is van alles mogelijk. Een lunch, vergadering borrel, receptie en ga maar door. Tante Tee vertolkt ook graag de taak als gastvrouw of komt een handje helpen op evenement.

We staan ook open voor andere ideeën. Bel gerust met Tante Tee om het te overleggen.

Kom gezellig langs