Selecteer een pagina

Wie is Tante Tee

Bij Tante Tee vind je een gezellige plek voor een kop koffie met zelfgebakken taart of een lunch. Tante Tee is dol op mensen van jong tot oud en heeft een passie voor heerlijk koken en bakken. Bij Tante Tee kom je thuis.

Begeleide werkplek

Tante Tee is een begeleide werkplek voor mensen met een beperking. Onze medewerkers vinden het fijn om mee te doen in de samenleving, om contact te hebben met klanten en ingrediënten te halen bij de winkels in de buurt.

Tante Tee is onderdeel van Odion. Odion zet professionele zorg in voor mensen met een beperking en gaat voor een wereld waarin iedereen gezien wordt en van betekenis is. Je vindt meer informatie via www.odion.nl

De Koekebakker

De Koekebakker grenst aan onze lunchroom. In de Koekebakker bakt Tante Tee vol passie de taarten en het lekkers voor in de lunchroom. Hier kun je ook taarten en high tea’s bestellen en worden cateringopdrachten verzorgd.

Eerlijk en heerlijk

Tante Tee heeft liefde voor mensen en ook moeder aarde is haar meer dan lief. Daarom gebruikt zij zoveel mogelijk biologische, diervriendelijke en Fair Trade producten. Ook gebruikt ze producten die gemaakt zijn door mensen met een beperking. Zo komt de geitenkaas van zorgboerderij Klompenhoeve en de taarten rechtstreek uit de ovens van De Koekenbakker.

Tante Tee hoort het graag voor uw bezoek als u dieetwensen heeft. Glutenvrij brood is trouwens altijd aanwezig.

verse producten

Je kunt wel raden dat Tante Tee niet van verspilling houdt en gaat voor vers. Er wordt dan ook dagelijkse boodschappen gedaan bij de winkeliers om de hoek.

Je leest het: Tante Tee verwent je met heerlijke, eerlijke en verse producten!

High tea en catering

High tea en high tea box voor thuis
Catering en evenementen